Fit met jouw personal coach in Apeldoorn

Wij zijn Remco en Sanne, en hebben een grote passie voor sport en een fitte lifestyle. Door onze achtergrond in topsport en fysiotherapie weten wij als geen ander hoe je jouw lichaam op de juiste manier traint! 

Iedereen kan namelijk fit zijn op zijn eigen manier. Door met aandacht en heldere doelstellingen te trainen kun je het maximale uit jouw eigen situatie halen. Zo werken we bijvoorbeeld aan zelfvertrouwen, afvallen, sterker of juist soepeler worden, beter bewegen, een betere houding of het verbeteren van prestaties binnen topsport.

Bij Sportlokaal zijn alle trainingen daarom ook op maat. Helemaal afgestemd op jouw levensstijl, wensen en lichaam. In onze eigen studio gaan we graag met je aan de slag. Wanneer jij wilt, zonder moeilijke abonnementen en tegen scherpe tarieven.

Wij geloven in persoonlijke aandacht voor iedereen die bij ons komt sporten!

Opleidingen en specialisaties:

 • Branchediploma Fitnesstrainer A
 • Branchediploma Fitnesstrainer B
 • Fysiotherapie (bacheloropleiding, Saxion Hogeschool)
 • Topsport (golf en skiën)
  • Golf: Talentcoach NGF niveau 2, Jeugdcoach NGF niveau 1
  • Ski Anwärter Kitzbühel (skilerarenopleiding)
 • Zwangerschapsfitness via Start2Move (certificaat Zwanger en Fit)
 • Cursus Fitnesstrainer Oncologie in opleiding via Start2Move
 • Certificaat Medical Personal Trainer via Start2Move

.

Remco Langenbach

‘’Persoonlijke begeleiding op het gebied van training, voeding en het mentale aspect. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij je doelstelling kunt behalen.’’

Jaren geleden was ik lang en mager. Ik voelde mezelf hier niet comfortabel bij. Vanuit dit gevoel ben ik begonnen met fitness, met als doelstelling om spieren op te bouwen en me zelfverzekerder te voelen. Toen ik eenmaal bezig was en resultaat begon te zien, kreeg ik een goed gevoel. Dit maakte me blij en gelukkig. Tot op de dag van vandaag heb ik als doel om dit gevoel over te brengen op andere mensen. Ik wil dat zij hetzelfde gevoel kunnen ervaren. Mijn kracht is het enthousiast maken van anderen om plezier en voeldoening te halen uit fitness. Wil jij dit gevoel ook ervaren? Dan nodig ik je uit om de uitdaging aan te gaan! 

Naast personal trainer ben ik fysiotherapeut in opleiding en houd ik mezelf veel bezig met het menselijk lichaam. Die kennis verwerk ik dan ook in mijn trainingen, zodat we optimaal rekening houden met jouw lichaam en capaciteiten en op een gezonde manier trainen. 

.

Mijn specialiteiten:

 • Aankomen: samen met jou kijk ik naar de optimale combinatie tussen de juiste training en de juiste voeding. Zo zorgen we dat jij op een verantwoorde manier aankomt.
 • Afvallen: effectief en gezond afvallen is een lastige uitdaging. Samen met jou kijk ik naar jouw trainings- en bewegingsschema, je voeding en je mentale instelling.
 • Krachttraining: ik zoek graag de optimale verhouding tussen gewichten, houding, frequentie van de oefeningen en herhaling.
 • Houding: ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede houding te hebben. Dit voorkomt nare blessures, overbelasting of een langdurig ziektebed. Ik help jou vanuit fysiotherapeutisch oogpunt om een juiste houding aan te leren.

.

Sanne Reinds

‘’Ik heb volledige aandacht voor jou. Ik hou al jouw voortgang exact bij op het gebied van voeding, training, gedrag en resultaat. Zo werken we samen naar het beste resultaat toe!’’

Ik vind het fijn om het maximale uit mezelf te halen, én de beste dienstverlening aan mijn klanten te kunnen bieden. Toen ik jaren terug een aantal dames ging trainen die klachten hadden overgehouden aan hun zwangerschap, wilde ik mezelf graag bijscholen. Sindsdien heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd om juist zwangere en net bevallen dames te helpen om weer helemaal in shape te komen.

.

Mijn specialiteiten:

 • Sportspecifiek trainen (golf en ski): wil jij beter worden in je sport? Je kan niet alleen op technisch gebied verbeteren, maar ook de juiste fysieke training is hiervoor erg belangrijk!
 • Zwangerschapsfitness: heb jij ook last om van die laatste zwangerschapskilo’s af te komen? Dan ben je bij SPORTLOKAAL aan het juiste adres. Ik help je om weer in shape te komen met de juiste tools en technieken. Ook bij last van een verzwakte bekkenbodemspieren.
 • Afvallen: effectief en gezond afvallen is een lastige uitdaging. Samen met jou kijk ik naar jouw trainings- en bewegingsschema, je voeding en je mentale instelling.

.