Personal Training

Personal Training is bij uitstek geschikt voor iedereen die met een heel concreet doel wil gaan trainen. Afvallen, aankomen, je conditie verbeteren, meer spieren opbouwen, je fitter voelen, je zelfvertrouwen verbeteren, je (top)sporttechniek verbeteren of revalideren na een blessure… wij kunnen je er bij helpen!  Elke training wordt daarom voor jou op maat gemaakt. Jouw doel wordt ons doel!

Hier vind je alle prijzen voor Personal Training. Je kan natuurlijk ook meteen je gratis proefles boeken!

.

Duo Personal Training

Heb jij een vriend of vriendin die dezelfde doelen heeft als jij? Dan kun je samen trainen bij een Personal Trainer. Niet alleen gezellig, maar zo kun je de kosten ook samen delen. Wij vinden dat je in een groep van twee nog steeds gericht aan jullie eigen doelen kunnen werken. Trainen met grotere groepen vinden wij omwille van de persoonlijke aandacht niet wenselijk.

Hier vind je alle prijzen voor Duo Personal Training. Je kan natuurlijk ook meteen je gratis proefles boeken!

.

Personal Training aan huis

Heb jij jonge kinderen, een drukke baan of geen vervoer om naar onze gym te komen? Dat vinden we geen reden om niet te kunnen sporten, de Personal Trainer kan namelijk ook bij jou aan huis komen! Tegen een kleine meerprijs sport je samen met jouw personal trainer bij jou thuis, bijvoorbeeld tijdens jouw lunchpauze.

.

Small Group Training

Trainen in groepsverband tot maximaal 6 personen. De ultieme combinatie tussen werken aan je doelstellingen, gezelligheid en elkaar motiveren. Alle elementen van Personal Training, zoals kracht, conditie, balans en boksen komen aan bod! 

.

Zwangerschapstraining

Last om van die laatste zwangerschapskilo’s af te komen? Of juist druk bezig om zo fit mogelijk de bevalling in te gaan? Dan ben je aan het goede adres bij Sportlokaal. Wij helpen je om weer in shape te komen met de juiste tools en technieken. Dat kan zowel vóór als ná de bevalling, we richten ons dan tijdens de training op typische klachten die horen bij jouw fase. 

.

Sportmassage

Stijve spieren of last van je gewrichten? Tijdens een sportmassage is het mogelijk om van jouw spierstijfheid of gerichtspijn af te komen. 

.

Coaching

Slaap je slecht, ben je zoekende in de juiste balans tussen voeding en training, maar lukt het zelf niet goed om hier verandering in te brengen? Dan is coaching de juiste oplossing. Samen met jouw trainer evalueer je 1x per maand je voeding, training en levensstijl, en krijg je gerichte tips om dichter bij jouw doelen te komen. Tussentijds kun je bij je trainer terecht met vragen over de desbetreffende onderwerpen. 

.